POTPISUJE SLEDEĆE NEDELJE: Zvezda spremila štopera za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 18:11

POTPISUJE SLEDEĆE NEDELJE: Zvezda spremila štopera za Ligu šampiona

Crveno-beli doneli odluku.

Crvena zvezda sprema tim za Ligu šampiona, a jedan od onih koji će potpisati ugovor i to naredne nedelje je štoper Stefan Leković, piše Maxbet sport.

Talentovani štoper je ovog proleća već dobijao šansu kod trenera Miloša Milojevića, pokazao je da ima potencijal , a crveno-beli su odlučili da mu produže ugovor na obostrano zadovoljstvo do juna 2027. godine.

Crveno-beli su imali već nekoliko ponuda iz Evrope koje su odblii >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer žele da promovišu omladinskog reprezentativca na glavnoj sceni i tako u budućnosti mogu dodatno da zarade.

Leković bi novu šansu trebalo da dobije već u narednom prvenstvenom meču sa Voždovcem koji je na programu u ponedeljak, 8. maja, u 17.30 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.