POSLE OSVAJANJA SUPERLIGE: Zvezda SAZNALA novu potencijalnu MINU u kvalifikacijama za Ligu šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE OSVAJANJA SUPERLIGE: Zvezda SAZNALA novu potencijalnu MINU u kvalifikacijama za Ligu šampiona (FOTO)

Crveno-beli slave 29. šampionsku krunu.

Gol Milana Pavkova bio je dovoljan Crvenoj zvezdi da prišije 29. šampionsku zvezdicu i savlada Lučance u 35. kolu plej-ofa Superlige Srbije (izveštaj pročitajte OVDE).

Iako su do kraja prvenstva ostala još dva kola, tim sa Marakane već razmišlja o učešću u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crveno-beli još ne znaju da li će biti nosioci u drugom krugu kvalifikacija, ali se na spisku potencijalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rivala Milojevićevog tima našlo još jedno, u srpskom fudbalu, dobro poznato ime.

#Congratulations ⚽️💪 @fcshkendija #KFStruga #ILIRIDA 🇦🇱

Urime KF Shkëndija, që për të tretën herë në histori shpallet kampione.

Urime dhe djemve të KF Struga për arritjen historike. pic.twitter.com/59RmYaqulb

— Republic of Ilirida (@RIlirida) May 4, 2019

Ekipa Škendije osvojila je titulu u Severnoj Makedoniji. Četiri kola pre kraja takmičenja, klub iz Tetova obezbedio je kvalifikacije za najelitnije takmičenje.

Ukoliko UEFA ne odluči da je ovaj meč visokog rizika i spreči da se sastanu šampion Srbije i Severne Makedonije, lako bi moglo da dođe do stvaranja velikih problema, uključujući i političke.

Naime, opšte poznato da je igrački kadar Škendije uglavnom sastavljen od Albanaca, a ukoliko u UEFA ne žele da razmišljaju o mučnom scenariju, najbolji bi bilo da se prilikom žreba prvak Severne Makedonije razdvoji od šampiona Superlige Srbije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.