PONOVO U ELITI: Omladinci Zvezde u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 10:58

PONOVO U ELITI: Omladinci Zvezde u Ligi šampiona

Četvrti put u nizu crveno-beli deo najjačeg takmičenja.

Omladinska selekcija Crvene zvezde će i naredne sezone, četvrti put u nizu igrati u elitnom juniorskom takmičenju - Ligi šampiona za mlade.

Omladinska selekcija crveno-belih se etablirala kao standardni učesnik Lige šampiona za mlade pošto je bila deo tog takmičenja u poslednja četiri ciklusa, a bilo bi ih i pet, ali je zbog korone svojevremeno takmičenje otkazano.

U prvoj sezoni Zvezdini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omladinci su takmičenje završili u grupnoj fazi, u drugoj su završili među 16 najboljih klubova Evrope, u trećoj su okončali takmičenje u u drugom kolu staze šampiona, a godinu dana kasnije je ostvaren isti rezultat. U narednoj sezoni će omladinci poput prvog tima, biti smešteni u grupoj fazi.

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.