Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKETINO NE KRIJE: Želim u PSŽ

Mauruisio Poketino priželjkuje da se jednog dana nađe na klupi Pari Sen Žermena. Argentinac sa Totenhemom ima ugovor na još tri sezone.


U izjavi datoj medijima pred završnicu šampionata Engleske, Poketino je istakao da ga jedna ekipa posebno motiviše:
– Nikada nisam krio da bi mi bila velika čast da vodim PSŽ. Nadam se da će do toga nekada i doći, bio bih veoma srećan. Iskreno, to je jedan od snova… Trudim se da ih gledam kad god mogu, posebno u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ligi Šampiona, istakao je Poketino.
NOVI UGOVOR: Selta zadržala trenera

Argentinac je dve godine igrao za PSŽ, dok je kao trener sa klupe, pre Totenhema, predvodio Espanjol i Sautempton.
VREMEPLOV: Kamerunca je hrabrost dovela do državnog neprijatelja broj ‘1’ (VIDEO)v
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Poketino najtraženiji trener leta?

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2016

Njegova izjava unela je zebnju u srca navijača Totenhema....Kladionice su smanjile kvote na opkladu da će Maurisio Poketino napustiti Totenhem...On je nedavno rekao da se nada da će jednom trenirati Pari Sen Žermen za koji je igrao dve sezone početkom veka...Takođe, mnogi ga sele u Junajted, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.