POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Njukasl nudi 60 miliona evra Interu za Barelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 10:10

POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Njukasl nudi 60 miliona evra Interu za Barelu

Italijan ima ugovor sa Neroazurima do juna 2026.

Fudbalski klub Njukasl zainteresovan je za fudbalera Intera i italijanskog reprezentativca Nikolu Barelu, prenosi britanski Telegraf.

Italijanski reprezentativac je prema procenama stručnjaka jedan od najboljih veznih fudbalera u Evropi, a ove sezone sa Interom je stigao do finala Lige šampiona gde je milanski klub poražen od Mančester sitija (0:1). Britanski mediji ističu da rukovodstvo Njukasla smatra da će čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Intera da prihvate ponudu od 60 miliona za Barelu, a menadžer engleskog kluba Edi Hau tvrdi da bi se italijanski fudbaler odlično uklopio u tim.

Barela je pre Intera igrao za Kaljari i Komo, a ima ugovor sa milanskim klubom do juna 2026. godine. Transfermarkt tvrdi da Barela vredi oko 70 miliona evra, a ove sezone odigrao je 52 meča i postigao je devet golova za Inter u svim takmičenjima. On je prošao sve omladinske selekcije Italije, a za prvi tim "azura" osam puta se upisao u listu strelaca na 43 utakmice. Njukasl je osvojio četvrto mesto u Premijer ligi i naredne sezone će igrati u Ligi šampiona.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.