POBEDA ZA MIHALISA: Slavni Argentinac OBJAVIO do sada neviđenu fotku posle izbacivanja Dinama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 09:23

"POBEDA" ZA MIHALISA: Slavni Argentinac OBJAVIO do sada neviđenu fotku posle izbacivanja Dinama

AEK je na korak od Lige šampiona.

AEK je uspeo da sa dva gola u nadoknadi vremena izbaci Dinamo Zagreb iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Igrali su domaći fudbaleri za ubijenog navijača Mihalisa Kacurisa i na kraju su uspeli da ga "osvete" tako što su u 100. minutu utakmice postigli gol za 2:2 i prolazak u plej-of Lige šampiona. U prvom meču u Zagrebu Atinjani su slavili sa 2:1.

Na kraju šokantne utakmice trener AEK-a Matijas Almeida (legendarni fubdaler iz Argentine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se proslavio kao igrač Lacija, Parme i Intera) slavio je dresom na kojem je bilo ispisano ime Mihalis i broj 21. To je, kao što je većini poznato, ime navijača koji je ubijen od strane fanova Dinama u Atini prošle nedelje. Sada se oglasio i na Instagramu.

Trener AEK-a objavio je staru fotografiju na kojoj pozira uz Mihalisa u još nepoznatom trenutku, a uz nju napisao poruku iz koje je jasno da pobedu nad Dinamom posvećuje upravo ubijenom navijaču.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.