POBEDA NOVOG BEOGRADA: Izabranici Živka Gocića na DVA koraka od titule prvaka Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 18:41

POBEDA NOVOG BEOGRADA: Izabranici Živka Gocića na DVA koraka od titule prvaka Evrope

Sledi duel sa Barselonetom.

Vaterpolisti Novog Beograda izborili su plasman u polufinale Lige šampiona. Šampion Srbije i domaćin finalnog turnira savladao je Olimpijakos sa 13:11 (4:2, 2:4, 3:1, 4:4), pa će u polufinalu igrati protiv Barselonete koja je sa 11:9 slavila protiv Juga iz Dubrovnika.

Izabranici Živka Gocića, vaterpolisti Novog Beograda odlično su počeli meč. Vodili su tokom prve deonice sa 3:1, na kraju ovog perioda igre na semaforu je pisalo 4:2.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vratili su se gosti iz Pireja u drugoj deonici i na poluvremenu je bilo 6:6.

Tokom treće deonice Radomir Drašović i Alvaro Granados su doneli dva gola viška Novom Beogradu – 8:6. Filip Filipović je smanjio na 8:7, a Radomir Drašović je pogodio za 9:7.

U poslednjoj četvrtini rutinski je Novi Beograd održavao prednost i tako su prošli dalje. Interesantno je da je Olimpijakos vodio srspki stručnjak Igor Milanović, koji je prošle sezone doveo Novi Beograd do drugog mesta u Evropi.

Golove za Novi Beograd postigli su: Alvaro Granados pet, Radomir Drašović i Angelos Vlahopulos po dva, Đorđe Vučinić, Duško Pijetlović, Viktor Rašovič, Miroslav Perković po jedan. Žoao Pedro je imao 16 odbrana. Golove za Olimpijakos postigli su: Filip Filipović, Aleksandros Papanastasiju i Marton Vamoš po tri, Janis Fontulis dva.

U polufinalu koje je na programu 1. juna snage će odmeriti Barseloneta i Novi Beograd, a drugi polufinalni par će biti poznat posle duela između Breše i Vuljagmenija, odnosno Pro Reka i Ferencvaroša.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Beograd u polufinalu vaterpolo Lige šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2023

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se u polufinale završnog turnira vaterpolo Lige šampiona pošto su danas u četvrtfinalu pobedili Olimpijakos rezultatom 13:11 (4:2, 2:4, 3:1, 4:4).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VK Novi Beograd u finalu Lige šampiona

Izvor: Danas, 01.Jun.2023, 18:15

Vaterpolisti Novog Beograda uspela su posle velike borbe, triler završnice i petaraca da pobede Barselonetu sa 12:10, 8:8 (1:1, 2:4, 4:1, 2:1 – 4:2), pa će se kao i prošle sezone, na svom bazenu boriti za titulu klupskog prvaka Evrope.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.