PL bez milosti, nema odmora, evo kada najverovatnije počinje nova sezona!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 13:42

PL bez milosti, nema odmora, evo kada najverovatnije počinje nova sezona!

Igračima se savetuje da svoje odmore provedu na Ostrvu.

U Premijer ligi se odigralo 34 kola, kraj sezone je 26-og jula sa tim da par klubova imaju i obaveze u evropskim takmičenjima poput Lige šampiona i Lige Evrope.

Ova sezona je trajaće, računajući korona pauzu, neverovatnih 335 dana.

Po pisanju engleskih medija naredna 2020/2021 sezona počinje 12. septembra, klubovi su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već isplanirali i predsezonu sa prijateljskim mečevima, pojedini timovi planiraju da startuju sa pripremama već 10. avgusta.

Zanimljivo je to da bi Mančester Siti, Mančester Junajted i Vulvsi i dalje mogli da igraju evropske utakmice tokom polovine avgusta, što njihov odmor može produžiti a pripreme skratiti.

Situaciju dodatno komplikuje i povratak reprezentativnog fudbala koji je zakazan za početak septembra, nedelju dana pre starta nove sezone PL. Pominje se da će engleska asocijacija ukinitu FA ponovne utakmice ukoliko dođe do nerešenog ishoda kako bi smanjila broj utakmica.

Naredna sezona se takođe mora završiti do 16. maja kako bi se obezbedio odmor i priprema za igranje odloženog EURA 2020 koje startuje 11. juna a završava se mesec dana kasnije.

Raspored za izdržati.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evo kad Bajern kreće u odbranu titule

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020

Nemci ostavili prostora da se završe međunarodna takmičenja...Nova sezona u Bundesligi počeće 18. septembra i trajaće do 22. maja 2021. godine, saopštio je danas Fudbalski savez Nemačke...Sezona će početi mesec dana kasnije u odnosu na uobičajeni termin što će omogućiti prostor za završne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.