PETERCI ODLUČIVALI: Jadran POTOPIO Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 21:43

PETERCI ODLUČIVALI: Jadran POTOPIO Zvezdu!

Treće kolo Lige šampiona...

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog savladali su u trećem kolu Lige šampiona Crvenu zvezdu i to posle peteraca sa 21:20. U regularnom toku bilo je 8:8.

Prvu deonicu Jadran je dobio rezultatom 2:1, a pomenuti kvartal obeležila je velika borba za svaku loptu.

Zvezda je fantastično zaigrala u nastavku. Gavril Subotić i Lukaš Seman doneli su prednost crveno-belima na poluvremenu. Nastavak je doneo i mnogo uzbuđenja, a posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << efikasna bila je treća četvrtina koja je završena rezultatom 3:3.

Crveno- beli su u poslednjem kvartalu imali 8:5 i pobedu u džepu, ali je ekipa iz Herceg Novog na kraju ipak trijumfovala.

Što se golgeterskog učinka tiče, u pobedničkom timu istakao se Martin Gardašević sa četiri gola. Kod Crvene zvezde bolji od ostalih bili su Lukas Srđan, Gavril Subotić i Marko Radović, koji su postigli po dva pogotka.

Nakon ovog meča Jadran zauzima treću poziciju u grupi C sa dva boda, a crveno-beli su ostali na četvrtoj poziciji sa samo jednim bodom na svom kontu.

U narednom kolu koje je na programu 31. oktobra, Zvezda će ugostiti Jadran iz Splita.

Dan ranije svoj meč u Ligi šampiona odigrao je i drugi srpski klub, Novi Beograd. Pomenuti klub je poražen od Sabadelja rezultatom 12:10.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.