PARTIZAN MEĐU NOSIOCIMA U LIGI EVROPE

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN MEĐU NOSIOCIMA U LIGI EVROPE

BEOGRAD - U Nionu će u petak biti održan žreb završne runde kvalifikacija za Ligu Evrope, a posle ishoda revanš utakmica trećeg kola Partizan će se naći među nosiocima.

U žrebu će se naći 76 ekipa - 35 pobednika u trećem kolu kvalifikacija, 15 poraženih u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i 26 timova koji se u kvalifikacije za Ligu Evrope uključuju u plej ofu.

Uoči revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizan je po koeficijentu bio na 39. mestu, ali se zahvaljujući porazu Palerma u duelu protiv Tuna probio na 38. poziciju, poslednju koja obezbeđuje status povlašćene ekipe.

Zbog loših nastupa u evrokupovima u prethodnim sezonama i malog koeficijenta, naš drugi predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope Crvena zvezda neće biti među nosiocima.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.