Ovo su sudije za polufinale LŠ

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su sudije za polufinale LŠ

Nadamo se da neće biti previše priče o njima.

Prvi duel polufinala Lige šampiona igra se u utorak, sastaju se Totenhem i Ajaks, igra se na novom stadionu Totenhema od 21 čas po srednjeevropskom vremenu.

Taj meč sudiće Antonio Mateu Lahoz iz Španije, a pomagaće mu Pau Sebrian Devis i Roberto del Palomar, obojica su iz Španije. Undiano Maljenko je četvrti sudija, a VAR sudija je Alehandro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ernandez, svi su iz Španije.

Drugi meč polufinala igra se u sredu, igraju Barselona i Liverpul, a takođe počinje od 21 čas.

Poznato je i ko će suditi na ovom meču, biće to Bjorn Kujpers iz Holandije, a pomagaće mu Mario Diks i Ervin Zeinstra. Četvrti sudija je iz Grčke, biće to Tasos Sidiropulos, a Dani Makelie iz Holandije je VAR sudija.

Možemo samo da im poželimo da se što manje piše o njima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UČESNIKE TO NE ZANIMA: Ovo su SUDIJE za polufinale Lige šampiona! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019

Odlučeno...Prvi duel polufinala Lige šampiona igra se u utorak od 21 čas, a sastaće se Totenhem i Ajaks, dok će dan kasnije na Kamp Nou Barselona dočekati Liverpul...Barcelona vs Liverpool: Bjorn Kuipers to referee Champions League semi-final first leg at Nou Camp https://t.co/e6p3Z5re1x..— Football...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.