Ovo odavno nije bilo, znate li ko je favorit za osvajanje Lige šampiona?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo odavno nije bilo, znate li ko je favorit za osvajanje Lige šampiona?

Jasno na različitim kladionicama kvote su različite, ali pogađate, jedan čovek pravi razliku...

Dugo ovo nismo videli, više španski duo nije favorit, ili makar glavni favorit za Ligu šampiona.

Većina kladionica na prvo mesto stavlja Juventus predvođen Kristijanom Ronaldo koji je osvojio tri Lige šampiona u nizu, i sada se veruje da će nastaviti u istom stilu u Juventusu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ali, gledajući istoriju Juventusa, za njih je uobičajeno da stignu do finala, izgubili su ih sedam od devet, od toga dva u poslednje četiri godine.

Kvota na Juventus je 6.50 iza su Real Madrid, Barselona i PSŽ kvota 8.00 to je neki prosek u vodećim kladionicama na svetu. Tek posle dolazi Mančester Siti, koji se visoko kotira u našoj kladionici.

Naime, kod nas su kvote u ovom trenutku drugačije, Barsa i Siti su na 6.50, Juventus 7, Bajern, Real i PSŽ imaju kvotu 8, onda slede Liverpul 14, Junajted 16, Atletiko na čijem se stadionu igra finale sa kvotom 18...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.