Ovo je stvarno ispod njegove klase: Ronaldo namerno šutirao igrača Dortmunda! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je stvarno ispod njegove klase: Ronaldo namerno šutirao igrača Dortmunda! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dva puta su vodili na "Signal Iduna Parku", ali fudbaleri Real Madrida nisu uspeli da savladaju Borusiju Dortmund u drugom kolu Lige šampiona.

Meč je završen rezultatom 2:2, a u centru pažnje je, iz više razloga, bio Kristijano Ronaldo.

Postigao je prvi gol za svoju ekipu, a potom pokazao da je čarka sa trenerom Zinedom Zidana zbog izmene na utakmici sa Las Palmasom iza njega.

Međutim, sudija Mark Klatenburg mu je, osim igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rukom u prvom poluvremenu, "oprostio" i nesportski potez.

Kako nije uspeo da ostane na nogama posle ne toliko jakog duela sa Šmelcerom, Portugalac je namerno šutirao fudbalera Dortmunda.

Klatenburg ovo verovatno nije video, ali jeste kamera...

— Fotos y Vídeos (@WarcaLOL) September 27, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki uspeh Ćićarita Ernandeza, postigao 100. gol u Evropi!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016

Havijer Ernandez svima poznatiji kao Ćićarito, danas je uspeo da stigne do neverovatnog dostignuća...Fantastično igra Havijer Ernandez...Fudbaler Leverkuzena je u prethodnom kolu uspeo da upiše het-trik u Bundesligi, a danas je uspeo ponovo da zatrese mrežu protivnika pošto je njegovim golom Leverkuzen...

Nastavak na Sportske.net...

Ronaldo da bude ofsajdu? Bolje da on to proveri! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 11:33

Foto: Tanjug/AP..Kristijano Ronaldo je imao svojevrstan šou na utakmici drugog kola Lige šampiona između Reala i Dortmunda (2:2)...Portugalac, koji je doveo svoju ekipu u vođstvo, postigao je 95. gol u u najjačem evropskom takmičenju, od kojih je 45 upisao u gostima...Kada mu je sudija Mark Klatenburg...

Nastavak na Telegraf.rs...

(VIDEO) SAD GA JE STVARNO PRETERAO: Evo kako je Ronaldo proveravao odluku sudije da mu poništi gol

Izvor: Kurir, 28.Sep.2016

...Portugalac je doveo aktuelno šampiona Evrope u vođstvo od 1:0 u 17 minutu, a u finišu prvog poluvremena zatresao je mrežu "milionera" i udarcem glavom, ali taj pogodak nije priznat Sudije su procenile da se Ronaldo nalazio u ofsajd poziciji..Najbolji igrač "kraljevskog kluba" bio je žestoko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.