Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2021, 20:20

Ovakva glupost nije bila potrebna ni Ibri, ni Milanu! Crveni karton u trenutku jurišanja na Ligu šampiona (VIDEO)

Rosoneri slavili na Tardiniju, ali Šveđanina čeka suspenzija - 3:1

Milan je osvojio zlata vrede bodove u Parmi (3:1), ali kompletna ekspedicija Rosonera Enio Tardini je napustila sa gorkim ukusom u ustima. Glavni krivac za to je Zlatan Ibrahimović, koji je zaradio crveni karton u 60. minutu meča zbog uvreda na račun sudije Fabija Mareske, pa ga sada čeka suspenzija.

U ovom trenutku nije poznato šta je iskusni Šveđanin poručio arbitru, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je kompletna situacija bila nelogična. Sudija je isključio Ibrahimovića nakon što je dosudio faul u korist Rosonera zbog faula nad Salemakersom. Zlatan se prethodno žalio na guranje protivničkih igrača, a onda je očigledno preterao, pa je usledila reakcija sudije. Inače, Mareska je prilično "lake ruke" kada su u pitanju crveni kartoni. U januaru je ušao u klinč sa Antoniom Konteom, posle čega je trener Intera dobio suspenziju od dva meča.

Ovo je drugi put u sezoni da igrači Milana zarđuju direktne crvene kartone zbog vređanja sudija, pošto se to dogodilo i Anteu Rebiću, koji je prvo dobio zabranu od dva meča, a onda mu je ona umanjena. Ibrahimoviću će ovo biti drugi put da je suspendovan, pošto mu se to već dogodilo zbog dva žuta kartona u četvrtfinalu Kupa Italije protiv Intera.

Ibrahimović je pre toga imao ozbiljne zasluge za dobar rezultat Milana na meču. Asistirao je Rebiću kod gola osmom minutu utakmice, a odigrao je i odličan dupli pas sa Teom Ernandezom, nakon što je Francuz namestio pogodak Franku Kesiju u finišu prvog poluvremena.

Ipak, direktno je Šveđanin bio odgovoran što je Milan došao u probleme u poslednjih pola sata, iako pre toga ništa nije nagoveštavalo da bismo mogli da gledamo uzbudljiv meč. To je postalo više nego jasno samo šest minuta kasnije kada je Parma smanjila prednost gostiju pogotkom Rikarda Galjola.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.