Ovako su u Zvezdi gledali žreb: Milojević, Pjanović...

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su u Zvezdi gledali žreb: Milojević, Pjanović...

Pogledajte prvu reakciju trenera crveno-belih na ishod žreba za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Foto: YouTube/FK Crvena zvezda

Žrebom u podne u švajcarskom gradu Nionu, odlučeno je da će Crvena zvezda u slučaju pobede u dvomeču protiv Helsinkija igrati protiv boljeg iz duela Kopenhagen (Danska) - Nju Sejnts (Vels).

Trebalo bi biti realan i reći da je skandinavski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klub apsolutni favorit u dvomeču protiv velškog šampiona i da će samo u slučaju apsolutne senzacije dočekati uspešnijeg iz duela srpskog i finskog prvaka.

U Crvenoj zvezdi su današnji žreb gledali kolektivno - u prisustvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića, generalnog direktora Zvezdana Terzića, sportskog direktora Mitra Mrkele, trenera Vladana Milojevića...

Pored ostalih funkcionera i operativaca kluba, u Ljutice Bogdana je sa Milojevićem i ostalima bio je i Mihajlo Pjanović, legendarni špic crveno-belih.

Pogledajte kako su na stadionu "Rajko Mitić" reagovali na izvlačenje ceduljice sa imenom "Kopenhagen".



Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.