Ovacije za Sinera od navijača Novakovog kluba VIDEO

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 16:10

Ovacije za Sinera od navijača "Novakovog kluba" VIDEO

Najbolji italijanski teniser Janik Siner počašćen je ovacijama na "San Siru" gde su mu se navijači Milana poklonili za trofej koji je doneo Italiji.

Siner je predvodio Dejvis Kup reprezentaciju Italije do trofeja u Malagi i na tom putu je porazio najboljeg na svetu Novaka Đokovića.

Poznato je da i Novak, poput Sinera, navija za "rosonere", čiji su ultrasi pre meča sa Borusijom "golicali" teniskog heroja po emocijama moćnim pokličima "hvala, Siner".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na tribini na kojoj su bile smeštene najvatrenije pristalice mogla se videti i parola za čoveka koji je porazio najvećeg.

"Južna tribina ti odaje počast", poruka je ultrasa Milana.

Sa stadiona je, osim lepe uspomene, odneo i poklon u vidu dresa Milana sa brojem deset.

Siner je u Italiji ne tako davno bio na meti kritika jer je eskivirao da igra za reprezentaciju u grupnoj fazi Dejvis Kupa, međutim taj "greh" mu je brzo zaboravljen nakon fenomenalnog izdanja i pehara koji je doneo kući.

Na kultnom stadionu, gde je dobio ovacije, mogao je da se uveri koliku popularnost trenutno uživa među narodom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.