Otkriveno - Evo šta čeka Obamejang!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 12:29

Otkriveno - Evo šta čeka Obamejang!

Zbog čega kapiten odugovlači sa novim ugovorom?

Informacije iz Španije govore da nije gotovo ništa između Barselone i Intera. Naime, Katalonci će po završetku takmičenja u Ligi šampiona odlučiti, oni maksimalno nude 70 miliona plus Firpa, ali ako Inter kupi Emersona Palmijerija, levi bek Španije im nije potreban.

Sam Lautaro bi u Barselonu, ali neće forsirati, moguće je da potpiše i novi ugovor vredan 5 miliona po sezoni, ali i da dobije novu klauzulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ugovoru.

Bilo kako bilo, postoji i rezervna opcija.

Naime, Obamejang odugovlači sa odgovorom na novu ponudu Arsenala, jer čeka Barselonu. Kapiten "Gunera" ima ugovor još godinu dana, nude mu 14 miliona po godini, nema drugih zvaničnih ponuda, ali bi pristao i da smanji finansijske zahteve ako postoji mogućnost da zaigra za Barsu.

Arteta ga ubeđuje da što pre potpiše, videćemo kako će se situacija razvijati, ako ostane Obamejang, Arsenal će najverovatnije prodati Lakazeta koga hoće Atletiko, a raspitivao se i Juventus.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.