Otkaz Nikoliću, klupa Tomiću?

Izvor: Danas, 30.Dec.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz Nikoliću, klupa Tomiću?

Beograd - Samo nekoliko dana pošto su novi Partizanovi potpredsednici Ljubiša Tumbaković i Milorad Vučelić u medijima pružili podršku treneru Marku Nikoliću, založivši se za smanjivanje tromesečne suspenzije strategu crno-belih, izrečene od strane Fudbalskog saveza Srbije, tek oformljen Upravni odbor našeg jesenjeg šampiona blizu je odluke da smeni čoveka s kojim je je „parni valjak“ polusezonu završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << s šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, dobijenim večitim derbijem, plasmanom u polufinale nacionalnog Kupa i dva boda u Ligi Evrope.

- Ne mogu da potvrdim tu informaciju niti da je osporim. Sve je to u nekim razgovorima i pričama. Suvišno je bilo šta komentarisati na tu temu, pa bih se ipak uzdržao od komentara. Ovo mi je tek drugi dan na poslu. Ne znam ništa i samo mogu da kažem da ćemo imati sastanke i da je sve otvoreno - novopečeni sportski direktor nije juče mogao i(li) hteo ni da demantuje ni da potvrdi priču o Nikolićevom odlasku, iako je status mladog stručnjaka bio glavna tema, malo pre toga, održane sednice klupske vlade.

Od čoveka zaduženog za izbor trenera i igrača nije bilo izvodljivo dobiti ni komentar glasine da je Nikolićev potencijalni naslednik Ivan Tomić, nekada uspešni sportski direktor Partizana, a sada selektor omladinske selekcije, a neodređen je bio i Ljubiša Tumbaković.

- Čuće se... Sutra u 16 sati je Sekretarijat kluba, a u sredu pre podne Upravni odbor i posle svega toga ćete sve znati - ostao je zakopčan, ali indikativan Ćirićev direktni nadređeni, zadužen za sportska pitanja u UO, da bi potom samo podgrejao priče o neočekivanoj rokadi na trenerskoj klupi.

- Nemojte vi da određujete ko će biti trener i kad je promocija. To je jedna lepa stvar. I kad je bude i ako je bude, napravićemo lepu svečanost. Samo dajte malo vremena da se ova nova konstelacija snaga u Upravnom odboru uhoda - rekao je Tumbaković, dodavši za Nikolića da je „trener u ekspanziji, s harizmom i idejom“ i da ima svoj stav po pitanju šefa struke, uz opasku „ali, ne ide to od mene“.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.