Orlovi tvrdoglavi, problem za Čelsi

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" tvrdoglavi, problem za Čelsi

Hoće li se dogovoriti?

Dobio je Čelsi dozvolu da kupuje u januaru, žalba im je uvažena, pa je kazna prepolovljena.

Frenk Lampard je odradio jako dobar posao bez ijednog pojačanja, pružio je priliku mladim fudbalerima iz akademije kluba, oni su se sjajno pokazali i zajedno sa nešto iskusnijim pojedincima se izborili za nokaut fazu Lige šampiona i četvrto mesto na tabeli Premijer lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ipak, svesni su u klubu da su im pojačanja potrebna, pa će pokušati da pazare kvalitetno već u januaru, šuška se da Lampard i njegovi saradnici na raspolaganju imaju 170 miliona evra.

Mete su brojne, a jedna od glavnih je krilni fudbaler Kristal Palasa Vilfrid Zaha.

Reprezentativac Obale Slonovače je još letos hteo da promeni sredinu, ali je vezan jakim ugovorom za klub i Palas nije hteo da ga proda ispod zacrtane cene.

Tražili su 80 miliona funti za njegove usluge, Arsenal je recimo nudio duplo manje, sličnu ponudu je poslao i Evertona, ali uprava londonskog kluba nije popuštala, pa je bivši igrač Junajteda ostao na "Selhrstu".

Izrazio je zbog raspleta nezadovoljstvo Zaha, loše je i otvorio sezonu, ali je popravio formu, pa se nada da bi u zimskom ili u narednom letnjem, mogao da pojača klub koji ima ambiciju da igra Ligu šampiona.

Problem je sada u tome što uprava "Orlova" ne odustaje od pomeutih 80 miliona funti, pa će toliko zahtevati za njegove usluge i u januaru.

Teško je poverovati da je to iko spreman da plati, videćemo da li će se situacija promeniti kada počne prelazni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.