On ne želi u Premijer ligu!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On ne želi u Premijer ligu!

Zadovoljan je trenutnim angažmanom i ne interesuju ga unosne ponude iz Engleske.

Porugalski fudbalski stručnjak Leonardo Žardim napravio je sjajan posao u redovima Monaka u prethodnih par godina.

Preuzeo je "Kneževe" 2014. godine, a minule sezone je uspeo i da pokori francusku Ligu 1, kao i da se domogne plasmana u polufinale Lige šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Često je povezivan sa timovima iz Premijer lige, nakon dobrih rezultata sa Monakom, a najviše, čini se, sa ekipom Arsenala.

Poznato je i da bi Arsenal, ali i Čelsi, nakon tekuće sezone mogli da ostanu bez trenera, ali Žardima ti poslovi ne zanimaju, makar ne u ovom trenutku.

"Radujem se kraju sezone, ostaće mi još dve godine ugovora i srećan sam u Monaku. To je klub koji je uvek verovao u mene i podržavao me", izjavio je Žardim.

Dakle, njemu odgovara život u Monaku, klub ima potpuno poverenje u njega i nema sumnje da ćemo ga u naredne dve godine gledati na klupi tima sa stadionu "Luj drugi".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.