Omladinac Rome doživeo užasnu povredu, ovo se dešava jednom u 10 godina! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinac Rome doživeo užasnu povredu, ovo se dešava "jednom u 10 godina"! (foto)

Talentovanom defanzivcu ugrožena karijera.

U utorak je prvi tim Rome savladao Viktoriju Plzenj sa 5:0 u okviru druge runde grupne faze Lige šampiona.

Nešto ranije tog dana snage su odmerili i omladinci ove dve ekipe, a Plzenj je ovoga puta slavio sa 4:3.

Ipak, meč je ostao u senci povrede mladog defanzivca "Vučice" Rikarda Kalafiorija.

Ovaj 16-godišnji fudbaler je nakon jednog starta napadača Plzenja doživeo ozbiljnu povredu kolena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sada mu predstoji jedna od najvažnijih borbi u karijeri.

Doktori sa "Vile Stuart" su dali svoju katastrofalno prognozu: "Ovako nešto se obično dešava u motokrosu, ne u fudbalu, to je nezgoda koja se dogodi jednom u svakih 10 godina".

Edin Džeko je potom posvetio svoj het-trik mladom Kalafioriju, dok je njegov agent Mino Rajola rešio da mladog defanzivca pošalje na operaciju i oporavak u Holandiju.

Nadamo se da će se mladi Italijan brzo vratiti fudbalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

HOROR! Fudbaler Rome doživeo UŽASNU povredu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018

Strašne scene...U utorak je prvi tim Rome savladao Viktoriju Plzenj sa 5:0 u okviru druge runde grupne faze Lige šampiona. Nešto ranije tog dana snage su odmerili i omladinci ove dve ekipe, a Plzenj je ovoga puta slavio sa 4:3. Ipak, ono što je obeležilo ovaj meč jeste povreda talentovanig defanzivca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.