Olimpijakos prodaje igrača u Premijer ligu za 25 miliona evra?

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos prodaje igrača u Premijer ligu za 25 miliona evra?

Pirejci bi mogli dobro da zarade jer na Ostrvu novac nije problem.

Fudbaler Olimpijakosa Danijel Podense nalazi se na meti Vulverhemtpona, prenose mediji širom Evrope.

Omaleni Portugalac oduševio je svojim igrama u Olimpijakosu sa kojim je izbacio Crvenu zvezdu iz grupne faze Lige šampiona, ima 24 godine i igra na poziciji ofanzivnog veznog.

Klub iz Pireja traži 25 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra na šta će "vukovi" najverovatnije pristati jer trener ekipe Nuno Espirito Santo veoma ceni svog sunarodnika.

Podense je nastupao za sve mlađe kategorije selekcije Portugala, a sve su glasnije priče da bi on uskoro mogao i da debituje za seniorski tim aktuelnog prvaka Evrope.

Ove sezone je odigrao 27 mečeva i tom prilikom postigao pet golova i upisao isto toliko asistencija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter misli i na budućnost, na meti su biser Italije i Junajtedovo dete!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020, 19:52

Hoćemo li videti još jednog fudbalera "crvenih đavola" na Đuzepe Meaci?..Inter uveliko radi na pojačanjima, nakon Janga i Mozesa uskoro bi trebalo da dobije još jedno u vidu Kristijana Eriksena..."Neroazuri" misle i o budućnosti, a to pokazuje namera da se dovedu dvojica veoma talentovanih fudbalera...Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.