Ole, ole, ole! Enfild odzvanja kao španska korida, Klop je navijačima pustio najlepšu muziku u derbiju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ole, ole, ole! Enfild odzvanja kao španska korida, Klop je navijačima pustio najlepšu muziku u derbiju (VIDEO)

Crveni bolji od Evertona (4:0), rasplamsala se borba za Ligu šampiona, Mančester junajted prišao Arsenalu na bod, Vest Hem trokorakom juri ka Evropi

Ole, ole, ole! To davno nije bilo na Enfildu. Večeras jeste. Čuveni stadion odjekivao je kao španska korida, jer je Liverpul pretvorio fudbalere Evertona u bikove koji jure za crvenom maramicom, a koji nikako da je stignu. Podstaknut energijom nastalom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << spektakularnim plasmanom u polufinale Lige Evrope tim Jirgena Klopa je zgromio gradskog rivala i zasluženo osvojio tri boda u 226. Mersisajd derbiju - 4:0!

Blistao je Džejms Milner. Večito potcenjen engleski reprezentativac pod komandom nemačkog stručnjaka igra kao „pušten s lanca“. Ne samo da jiri napred-nazad, nego i asistira. Večeras je proigrao Divoka Origija i Mamadua Sakoa i za samo tri minuta se potpisao ispod trijumfa koji su u drugom delu overili oporavljeni rezervista Danijel Staridž i fenomenalni Brazilac Felipe Kutinjo.

Štaviše, pogoci blegijskog napadača i francuskog štopera došli su posle centaršuteva, a postignuti su glavom, međutim, daleko od toga da je Liverpul tipično ostrvskim stilom stigao do bodova kojim je preskočio Sautempton i smestio se na sedmo mesto na tabeli, oživljavajući ambicije da preko prvenstva može do međunarodne scene. Ukoliko ne osvoji Ligu Evrope.

Liverpul je igrao „do noge“, onako kako Klop želi, stalno jurio napred, uputio više od 30 udaraca ka golu Džoela Robelsa, mada se mora konstatovati kako je imao brojčanu prednost pošto je u 50. minutu Funes Mori isključen. Koliko su zbog toga bili srećni navijači domaćeg tima toliko ih je zabrinula povreda Divoka Origija, koji je u 54. minutu napustio teren na nosilima i njegova povreda ne izgleda naivno.

PREMIJER LIGA - ZAOSTALE UTAKMICE

Liverpul - Everton 4:0 (2:0)

/Origi 43, Sako 45+2, Staridž 61, Kutinjo 76/

Mnačester junajted - Kristal Palas 2:0 (1:0)

/Dilejni ag 4, Darmijan 55/

Vest Hem - Votford 3:1 (2:0)

/Kerol 11, Nobl 45 pen, 53 pen - Predl 64/

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Liverpulu gradski derbi, Junajted juri Ligu šampiona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2016

U sredu su odigrana tri odložena meča Premijer lige i na sva tri su pobedili domaćini.. . Najzanimljivije bilo je na Enfildu gde je Liverpul dočekao gradskog rivala Everton i slavio sa 4:0. Meč je obeležio preoštar faul defanzivca “karameli” Morija, koji je polomio nogu napadaču “crvenih”...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.