Olajinka: Kraso mi daje nesanicu, razmišljam o Ligi šampiona

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 20:21

Olajinka: Kraso mi daje "nesanicu", razmišljam o Ligi šampiona

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olanjinka izjavio je da se prilagodio "crveno-belima" i dodao da već razmišlja o Ligi šampiona.

Crvena zvezda se trenutno za novu sezonu priprema u Rusiji. Šampion Srbije će sutra od 18.30 časova u Sankt Peterburgu igrati protiv Fenerbahčea.

"Dobro je biti deo tima, trenirati i adaptirati se na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saigrače. Za sada sve protiče u najboljem redu, tu smo jedni za druge, pričamo, družimo se. Idem dan po dan, trudim se da se što bolje međusobno upoznamo. Treninzi su vrlo zahtevni, ali navikao sam na to. Znamo da se spremamo za Ligu šampiona i samo nam je to u glavi", rekao je Olanjinka, prenosi zvanični sajt kluba.

Olanjinka je istakao da su navijači Crvene zvezde imali pregršt pohvala na njegov račun.

"Odigrali smo odlične utakmice, jer zahteve sa treninga prenosimo na teren. Svakodnevno treniramo kako bi igrali dobro kolektivno uz individualne kvalitete, kao što trener traži od nas. Igrali smo protiv dobrih protivnika i pobedili smo, sve ide dobro. Dobio sam mnogo pohvala od navijača, ali nažalost nisam mogao da odgovorim na sve. Sad nam sledi duel protiv odličnog rivala - ekipe Fenerbahčea, sa nestrpljenjem čekamo meč koji može da nas odvede do osvajanja turnira. Bez obzira što je faza priprema, veoma je važno da redovno pobeđujemo kako bi podigli samopouzdanje za predstojeće izazove u Ligi šampiona i prvenstvu", naveo je novi fudbaler Crvene zvezde.

Olanjinka je istakao da se u pauzi između napornih treninga uvek nađe vremena za zabavu sa saigračima.

"U slobodno vreme igram 'Fifu' sa Krasoom, a moram da priznam da je bolji. Za sada uglavnom on meni daje "nesanicu", jer igramo pred spavanje, pa se iznerviram, ali nastojaću da i to promenimo u budućnosti", zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.