Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2020, 21:54

Odluka UEFA: F8 Lige šampiona u Lisabonu, a Lige Evrope u Nemačkoj

A, Superkup u Budimpešti

Dok se čeka 17. jun i nova sednica Izvršnog komiteta, posle koje će se znati definitivno kako će izgledati finiš sezone 2019/20 u Evropi, neke odluke se već znaju.

Kako je objavio italijanski Skaj Sport, UEFA je prelomila da se Liga šampiona završi Fajnal Ejt (F8) turnirom koji će biti održan u Lisabonu, isti turnir Lige Evrope će biti održan u Nemačkoj, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će Superkup na početku naredne sezone biti odigran u Budimpešti.

Ostale su četiri revanš utakmice osmine finala Lige šampiona, a one će biti odigrane na stadionima ekipa koje su domaćini, neće se izmeštati na neutralne terene. Tako će Barselona na Nou Kampu dočekati Napoli, Juventus i Lion će igrati u Torinu, Mančester siti će na Ostrvu ugostiti Real Madrid, a Bajern će na Alijanc areni biti domaćin Čelsiju.

Mesto među osam najboljih u Ligi šampiona već su obezbedili PSŽ, Atalanta, Atletiko Madrid i Red Bul Lajpcig.

Malo je složeniji slučaj sa Ligom Evrope, gde u osmini finala čak ni prvi mečevi nisu odigrani kod parova Inter – Hetafe i Sevilja – Roma, a onda tek na red dolaze revanši.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.