Odbojkaši Vojvodine otputovali u Bugarsku na duel Neftohimiku

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine otputovali u Bugarsku na duel Neftohimiku

Odbojkaši Vojvodine otputovali su u Bugarsku gde će se u sredu, 24. oktobra, susresti sa Neftohimik Burgasom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Vojvodina je napravila pobednički niz protekle nedelje, koji žele da nastave i u Burgasu. Trener Novosađana Duško Nikolić kaže da protivnik ima kvalitetnu ekipu, ali da ne bi da govori u procentima o šansama.

"Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dođete do ovog koraka onda morate imati ambiciju da idete dalje. Upravo to ću i zahtevati od igrača. Idemo tamo da napravimo što bolji rezultat. Naša prednost je to što je revanš u Novom Sadu, pa će tu pasti definitivna odluka", navodi Nikolić.

Sportski direktor Voše Slobodan Boškan dodaje da je pred klubom novi izazov, te da će mnogo toga zavisi od njih samih, posebno u revanšu koji se igra u Novom Sadu.

Po rečima igrača Ivana Kostića, sa svakim novim stepenikom motivi sve višu rastu, te u Bugarsku odlaze ambiciozni.

"Iza nas je teška nedelja u kojoj smo uradili sve kako treba. Oporavili smo se i idemo ambiciozno u Bugarsku. Mislim da je najbitnije da gledamo našu stranu terena i da damo sve od sebe. Jako je važna utakmica u gostima, ali će se sve rešiti kod nas. Idemo da odigramo najbolje što možemo", zaključuje Kostić.

Meč između Vojvodine i Neftohimika igra se u sredu u Burgasu sa početkom u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Veliki trijumf odbojkaša Vojvodine u Bugarskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2018, 06:27

Vojvodina NS seme, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Super lige, ostvarila je minimalnu pobedu u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona 2019. Novosđani su večeras, u dvorani Mladost u Burgasu, savladali domaći Neftohimik sa 3:2, po setovima 20:25, 22:25, 25:20, 25:19...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.