Od Ostoje za Saleta Đorđevića... (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Ostoje za Saleta Đorđevića... (foto)

Prvi čovek Partizana uputio čestitku Đorđeviću na osvojenom trofeju FIBA Lige šampiona.

Prelep vikend je iza selektora našeg nacionalnog tima, odnedavno i trenera italijanskog Virtusa Saše Đorđevića.

Sa timom iz Bolonje je trijumfovao na F4 FIBA Lige šampiona u Antverpenu, posle pobeda nad Bambergom i Tenerifama, što je Đorđeviću prvi evropski trofej od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenerske karijere. Za onaj prvi, igrački, svi odavno znamo - Istanbul, 1992, Partizan i Saletova trojka u poslednjoj sekundi.

Brojne čestitke od sinoć stižu na njegovu adresu, a jednu je uputio i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović na Tviteru.

''Čestitke našoj legendi Saši Đorđeviću na osvajanju FIBA Lige šampiona sa Virtusom! Po ko zna koji put ste pokazali šampionski gen'', napisao je Mijailović.

-

Čestitke našoj legendi @CoachDjordjevic na osvajanju @BasketballCL sa @Virtusbo ! Po ko zna koji put ste pokazali šampionski gen ◼◻👏

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) May 5, 2019 -
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta je bolje - Osvojiti FIBA Ligu šampiona, ili biti 10. u Evroligi?

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019

Mogu li neki naši klubovi da nešto nauče na primeru Đorđevićevog Virtusa iz Bolonje?..Sve nas je proteklog vikenda obradovao trijumf Virtusa na F4 FIBA Lige šampiona, pre svega zbog trenera Saše Đorđevića i košarkaša Dejana Kravića, ali i zbog toga što se italijanski velikan posle duge...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.