Ocene - Šta bi bilo bez Marina?

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocene - Šta bi bilo bez Marina?

Ako ponovo želi u Ligu šampiona, Zvezda će morati mnogo bolje.

Nisu fudbaleri Crvene zvezde večeras zadovoljili ni rezultatom (2:1 za HJK), ni igrom svoje navijače, ali su i pored svega ostvarili cilj, a to je plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Presudila je pobeda sa ''Marakane'' od 2:0, a ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što večeras najviše brine, jesu kiksevi i nesporazumi u odbrani, posle kojih je Zvezda primila oba gola.

Prvom je prethodio nesporazum Rodića i Boaćija, kod drugog je kiksnuo Stojković, što su Finci kažnjavali, a mnogi se pitaju kako će sve izgledati protiv mnogo kvalitetnijeg Kopenhagena u odnosu na ekipu HJK-a.

Nije bilo ni previše prilika u napadu, pogotovo za Boaćija, ni Ben nije blistao, a da Marin nije u svom stilu kreirao akciju za izjednačenje koje je doneo Jovančić, pitanje je šta bi se sve dešavalo do kraja meča.

U svakom slučaju, za nedelju dana protiv Kopenhagena očekujemo mnogo bolju Zvezdu.

Crvena zvezda: Borjan 6 - Stojković 5, Babić 6, Milunović 6.5, Rodić 5.5 - Jovančić 6.5, Kanjas 6 (Degenek od 88.) - Ben 5.5, Marin 7.5, Jevtović 5.5 (od 74. Ivanić) - Boaći 5 (od 55. Pavkov 6).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.