Očekuju najmanje tri boda u Ligi šampiona

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuju najmanje tri boda u Ligi šampiona

BEOGRAD, 24. septembra 2012. (Beta) - Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je u ponedeljak da je cilj crno-belih da ove godine u Ligi šampiona osvoje najmanje tri boda.

BEOGRAD, 24. septembra 2012. (Beta) - Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je u ponedeljak da je cilj crno-belih da ove godine u Ligi šampiona osvoje najmanje tri boda.Partizan će se takmičiti u Grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << A Lige šampiona sa francuskim Monpeljeom, ruskim Čehovskim medvedima, nemačkim Flensburgom i Hamburgom i španskim Ademar Leonom."Realno je da pobedimo Ademar kod kuće i u gostima. Kada bismo uzeli tri boda iz te dve utakmice ispunili bi cilj", rekao je Brković na konferenciji za novinare.On je dodao da su favoriti za prolaz u drugi krug Hamburg, Flensburg, Čehovski medvedi i Monpelje."Postali smo redovan učesnik Lige šampiona. Ovo nam je druga sezona za redom. Mislim da nije realno da očekujemo da ćemo se plasirati u drugi krug, jer smo opet u verovatno najtežoj grupi", rekao je Brković.Partizan će prvi meč u Ligi šampiona igrati u Moskvi 27. septembra u 20.30 (po lokalnom vremenu) sa Čehovskim medvedima.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.