Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2023, 09:52

OTVARANJE I ZATVARANJE SA MANČESTER SITIJEM: Poznat Zvezdin raspored u Ligi šampiona!

Treći i slobodno možemo reći istorijski nastup Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona. Po prvi put u istoriji Lige šampiona, jedan tim iz Srbije će igrati grupnu fazu i to kao direktan učesnik. Voljom žreba Crvena zvezda je raspoređena u grupu zajedno sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsima. Od jutros su poznati i ... Read more
The post OTVARANJE I ZATVARANJE SA MANČESTER SITIJEM: Poznat Zvezdin raspored u Ligi šampiona! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠAN POSAO RADI MARKO MARIN: Crvena zvezda na korak od dovođenja supertalentovanog štopera!

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2023

Skauting služba radi punom parom. Otkad je Marko Marin došao na čelo skauting službe Crvene zvezde, vide se ozbiljni pomaci. Dovode se kvalitetni igrači sa ozbiljnim prodajnim potencijalom. Zvezda trenutno traga za adekvatnim rešenjem na poziciji štopera, jer se čini da je upravo tu ekipa Baraka...

Nastavak na HotSport.rs...

Evropska takmičenja: Zvezda prvo sa Sitijem, TSC gostuje Vest Hemu, a Čukarički Ferencvarošu

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2023

Raspored u Ligi šampiona saznala je ekipa Crvene zvezde, koja se takmiči u Grupi G sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.