OSTAJE LI BEN U ZVEZDI? Na Marakani doneli KONAČNU odluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAJE LI BEN U ZVEZDI? Na Marakani doneli KONAČNU odluku!

Krilni napadač nije bio registrovan za Ligu šampiona.

Posle eliminacije iz Lige šampiona i poraza od Olimpijakosa u Pireju, u Crvenoj zvezdi okrenuli su se planovima za nastavak takmičenja na domaćoj sceni.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela govorio je o tome ko bi mogao da pojača Zvezdu (o tome pročitajte OVDE), kao i kakva sudbina čeka Brazilca Žandera (više pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVDE), ali se osvrnuo i na budućnost El Fardu Bena.

Reprezentativac Komora koji blista u dresu nacionalnog tima, nije bio licenciran za Ligu šampiona, pa se sve više govorilo o njegovom odlasku sa Marakane.

- Razgovarao sam nekoliko puta sa Benom, bili smo i kod generalnog direktora Terzića. Postoji obostrana želja, ostalo je da menadžer ugovori finansijske uslove - rekao je sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morela De Las Heras, bivša devojka fudbalera Džonatana Kristalda.

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 2. Нов 2019. у 5:34 PDT

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 27. Нов 2019. у 3:14 PST

Elige bien a tu copiloto en definitiva es el q pone la música 😉

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 12. Окт 2019. у 7:06 PDT

La felicidad humana generalmente no se logra con grandes golpes de suerte, que pueden ocurrir pocas veces, sino con pequeñas cosas que ocurren todos los días. Benjamin Franklin

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 23. Јун 2019. у 5:19 PDT

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 29. Сеп 2019. у 3:29 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.