ONA GORI: Tošićeva Jovana u crnom bikiniju ZAPALILA MAŠTU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 20:03

ONA GORI: Tošićeva Jovana u crnom bikiniju ZAPALILA MAŠTU (FOTO)

Jednom slikom napravila opšti haos i pometnju.

Izabranicama pojedinih srpskih fudbalera dovoljna je jedna objava na nekoj od popularnih društvenih mreža da naprave opšti haos i pometnju.

Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča, a sa poslednja tri gostovanja kod Barnlija uzeo je samo bod. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,64 i možda pametniji izbor nego dvojka za 2,25. Pogledajte i ostale Mozzart kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za meč Barnli – Vest Hem.

Jedna od njih svakako je atraktivna Jovana Gajić, devojka Zorana Tošića.

Atraktivna crnka je od promenljivog vremena u Beogradu, pobegla u toplije krajeve, a jednom slikom napravila je potpuni haos na Instagramu.

Njen profil na ovoj društvenoj mreži prati gotovo prava armija fanova koje ona gotovo svakodnevno obraduje po kojom novom fotkom.

Sada je sve ostavila bez teksta slikom u malom crnom bikiniju, koji je na najbolji način istakao njenu savršenu figuru, a broj lajkova i komenatara jasno svedoči koliko se njenim pratiocima pomenuta slika dopala.

A post shared by 🅿️📧🌱®️🅰️ 💖 ®️⭕️Ⓜ️🅰️♑️ (@jovanagajic)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.