ON JE TAJ! Zvezda našla paklenog napadača za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 10:27

ON JE TAJ! Zvezda našla paklenog napadača za Ligu šampiona

Ima ozbiljnu karijeru.

Dovođenje napadača je prioritet Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, a generlani direktor Zvezdan Terzić je otkrio da će na Marakanu stići dva špica.

Jedan od njih mogao bi da bude Munas Dabur (31). Napadač Hofenhamja je dobro poznato lice u Ljuutice Boigdana. Igrao je za nemački klub u Ligi Evrope protiv Crvene zvezde i zatresao joj mrežu u jesen 2020, a dve godine ranije je bio dvostruki strelac u čuvenom meču plej-ofa za Ligu šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je nosio dres Salcburga.

Crvena zvezda je tada posle dva gola Izraelca uspela da izjednači na 2:2 i izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona posle 27 godina.

Dabur ima ugovor sa Hofenhajmom na još godinu dana i nemački klub je voljan da ga pusti bez ozbiljnijeg obeštećenja, međutim problem Crvenoj zvezdi predstavlja plata koju ima bivši reprezentativac Izraela. Ona je gotovo tri miliona evra i jasno je da je to novac koji Zvezda ne može da ponudi Daburu, piše Mondo.

Crveno-beli bi mogli da ponudu Daburu maksimum 1,5 miliona evra i jasno je da je ova priča na dugačkom štapu. Adut crveno-belih je i trener Barak Bahar, a nema sumnje da bi dolazak Dabura bio dobar potez crveno-belih uoči novog učešća u Ligi šampiona.

Pre Hofenhajma Dabur je igrao za Makabi Nazaret, Makabi Tel Aviv, Grashopers, Salcburg i Sevilju. Postigao je 15 golova na 40 utakmica za reprezentaciju Izraela.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.