ODMAH POSLE PETARDE SA PJUNIKOM: Stiže novo pojačanje u Zvezdu, samo je korak do Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 09:18

ODMAH POSLE PETARDE SA PJUNIKOM: Stiže novo pojačanje u Zvezdu, samo je korak do Lige šampiona

Zamena za Milana Rodića.

Crvena zvezda je deklasirala Pjunik 5:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a meč sa jermenskim klubom sa tribina stadiona “Rajko Mitić” je pratio Irakli Azarovi (20).

Gruzijac će postati novi fudbaler crveno-belih, dogovoreni su svi detalji četvorogodišnjeg ugovora, a levi bek će zarađivati 250.000 evra godišnje. Kako piše Mozzart sport, Crvena zvezda će platiti Dinamu obeštećenje od 300.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra uz 20 odsto od narednog transfera.

Azarovi je reprezentativac Gruzije i biće zamena za Milana Rodića kojem je neophodna dostojna ispomoć na levom boku.

Azarovi će steći prvao igranja za prvaka Srbije od plej-ofa za Ligu šampiona i gotovo je izvesno sudara sa Makabijem iz Haife.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.