OČI ĆE BITI UPERENE U NJIH: ABA liga odredila sudijsku trojku za majstoricu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 08:58

OČI ĆE BITI UPERENE U NJIH: ABA liga odredila sudijsku trojku za majstoricu (FOTO)

Već su delili pravdu u finalu.

Partizan i Crvena zvezda će u četvrtak od 20 časova odigrati peti meč finala ABA lige, a čelnici takmičenja su odredili sudije za ovaj duel.

To će biti Slovenci Saša Pukl i Damir Javor, kao i arbitar iz Hrvatske Tomislav Hordov. Delegat na meču će da bude MIlan Tasić.

Pukl je već delio pravdu na dve utakmice finala (prvi i četvrti meč). Javor je bio arbitra na utakmici broj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri zajedno sa Hordovom.

Pobednik ovog meča će pored titule šampiona obezbediti i mesto u Evroligi naredne sezone, a prema navodima brojnih evropskih medija i drugi večiti rival će igrati u elitnom takmičenju, pošto će dobiti specijalnu pozivnicu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Elena Gvoić, devojka fudbalera Alekse Terzića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović i Panter: Daćemo sve od sebe, očekujemo veliku podršku navijača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2023

Trener i kapiten košarkaša Partizana, Željko Obradović i Kevin Panter, rekli su pred sutrašnji odlučujući meč za titulu prvaka ABA lige protiv Crvene zvezde da će ekipa dati sve od sebe da postane šampion i pozvali navijače da ih maksimalno podrže i naprave fer i sportsku atmosferu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.