Izvor: RTS, 12.Jan.2022, 00:26

Novom Beogradu bod u Barseloni, Radnički poražen u Atini

Vaterpolisti Novog Beograda osvojili su bod na gostovanju u Barseloni u utakmici sedmog kola A grupe Lige šampiona, nakon što su u poslednjoj četvrtini nadoknadili tri gola minusa 12:12 (1:0, 4:5, 2:3, 5:4). Radnički poražen od Olimpijakosa 11:7.
Gol vredan boda za Novi Beograd u Barseloni postigao je Strahinja Rašović 27 sekundi pre kraja.
On je bio i najefikasniji sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pet golova, dok je Dušan Mandić tri puta zatresao mrežu.
U redovima Barselonete Alvaro Granados se pet puta upisao u listu strelaca.
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca poraženi su od Olimpijakosa u Atini 11:7 u utakmici sedmog kola iste grupe Lige šampiona.
Miloš Ćuk bio je najefikasniji u redovima srpskog šampiona sa tri gola, za domaćine, takođe po tri postigli Janis Funtulis i Konstantinos Murikis, dok se Filip Filipović dva puta upisao u strelce.
U sredu od 20.30 u meču B grupe Marselj dočekuje Crvenu zvezdu. 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.