Novi ugovor za Silvu

Izvor: RTS, 17.Sep.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ugovor za Silvu

David Silva produžio ugovor sa Mančester sitijem do 2017. godine, čime su prekinute spekulacije o dolasku Španca u Real ili Barsu. Prošle sezone Silva bio najbolji asistent Premijer lige, a sa "furijom" je bio šampion na poslednja tri velika prvenstva.

Španski fudbalski reprezentativac David Silva potpisao je danas novi petogodišnji ugovor sa Mančester Sitijem i ostaće u redovima šampiona Engleske do 2017. godine.

Na taj način prekinute su spekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o njegovom povratku u Španiju, u Barselonu ili Real Madrid.

"Veoma sam srećan ovde u klubu, u gradu, okružen sam divnim ljudima i oduševljen sam što sam produžio ugovor. Prošle sezone smo osvojili Premijer ligu, a naš novi cilj je da napadnemo trofej u Ligi šampiona", izjavio je Silva.

On je u Siti stigao pre dve godine iz Valensije za 24 miliona funti. Za dve sezone propustio je samo pet utakmica u Premijer ligi, a u prethodnoj šampionskoj postigao je šest golova i bio je najbolji asistent prvenstva sa 18 dodavanja.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 67 utakmica i postigao 18 golova.

Bio je član tima koji je osvojio prvenstvo Evrope u Austriji i Švajcarskoj 2008, zatim prvenstvo sveta u Južnoj Africi 2010. i ponovo EP 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Silva još pet godina u Sitiju

Izvor: Akter, 17.Sep.2012

Španski fudbalski reprezentativac David Silva potpisao je danas novi petogodišnji ugovor sa Mančester Sitijem i ostaće u redovima šampiona Engleske do 2017. godine

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.