Novi problem za Real, jedan od ključnih igrača van stroja

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problem za Real, jedan od ključnih igrača van stroja

Neće moći da pomogne ekipi na startu Lige šampiona.

Real Madrid je u četvrtom kolu Primere savladao Levante sa 3:2, vodili su sa 3:0 na poluvremenu, ali su u nastavku usledili problemi.

Na isteku jednog časa igre, Zidan se našao u problemu, morao je da zameni kapitena Serhija Ramosa zbog bola u listu.

Nije Zizu ništa želeo da rizikuje, poslao je na teren Militaa, u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bilo 3:1, do kraja meča je Levante postigao još jedan pogodak, pa smo gledali neizvesnu završnicu, u kojoj je Kurtoa jednom sjajnom intervencijom sačuvao pobedu Madriđanima.

Danas španski mediji prenose da Ramos definitivno neće biti u protokolu za meč sa Pari sen Žermenom na startu grupne faze Lige šampiona, mesto u odbrani će uz Varana zauzeti pomenuti Militao.

Nije poznato koliko će Ramos odsustvovati, u klubu se nadaju da će biti spreman za duel protiv Sevilje narednog vikenda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REAL U NOVOM PROBLEMU: Bez ključnog igrača napadaju PSŽ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019

Glavobolja za Zidana...Pred prvu ovosezonsu evropsku utakmicu javio mu se novi problem, Serhio Ramos se povredio, pa Real Madrid, prema navodima španskih medija, verovatno neće moći da računa na kapitena u važnom susretu sa Pari sen Žermenom...Iskusni štoper je igrao juče u pobedi svog tima nad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.