Novi poraz Olimpije, Stolica već u problemu

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Olimpije, Stolica već u problemu

Loš početak sezone za Olimpiju. Srpski stručnjak se već sada suočava sa pritiskom.

Aktuelni šampion Slovenije eliminisan je na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, a novi rezultatski neuspeh doživeljen je i na startu prvenstva.

Olimpija je večeras kao gost poražena od Gorice (2:0) u prvom kolu slovenačke Prve lige.

Ekipi Ilije Stolice presudili su Žiga Lipušček i Andrija Filipović, tako da se srpski stručnjak već na startu mandata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ljubljanskom klubu suočava sa velikim pritiskom.

Srećom po Stolicu, novi format takmičenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona garantuje njegovoj ekipi nastavak evropskog puta, tako da će Olimpija imati priliku da nastavi borbu za plasman u Ligu Evrope.

Slovenački sastav ide šampionskom stazom i u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv ekipe Krusejdersa, šampiona severne Irske.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stolica u problemu, negativni rekord Olimpije

Izvor: Mondo, 22.Jul.2018, 16:44

Daleko od idealnog starta Ilije Stolice u Ljubljani.. Navijači su nezadovoljni...Foto: MN Press..Srpski trener Ilija Stolica je pod velikim pritiskom...Svega mesec i po dana nakon preuzimanja Olimpije iz Ljubljane, i to od Igora Bišćana koji je doneo titulu (i duplu krunu) ovom klubu i potom napustio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.