Novi Beograd silan u uvertiri finalnog turnira Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 07:40

Novi Beograd silan u uvertiri finalnog turnira Lige šampiona

Špandau pao u prestonici Srbije.

Vaterpolo klub Novi Beograd je u poslednjem kolu B grupe u sjajnom ambijentu otvorenog bazena Sportskog centra "11. april", savladao nemački Špandau 13:8 (7:3, 1:2, 4:2, 1:1).

Za tu priliku izgrađene su montažne tribine, kapaciteta oko 3.000 mesta, postavljeni su i novi reflektori i nema sumnje da će iz Beograda u svet tokom predstojećeg F8 Lige šampiona biti poslata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najlepša slika, a da će ljubitelji vaterpola moći da uživaju.

Kada je reč o duelu sa Berlincima, Novobeograđani su već u prvoj četvrtini stekli četiri gola prednosti, što im je omogućilo da meč rutinski privedu kraju u svoju korist. Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Duško Pijetlović sa tri pogotka, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Angelos Vlahopulos, Nikola Jakšić, Alvaro Granados i Strahinja Rašović.

Na finalnom turniru Lige šampiona, od 31. maja do 3. juna, osim Novog Beograda učestvovaće još Breša, Ferencvaroš, Jug, Barseloneta, Pro Reko, Olimpijakos i Vuljagmeni. Titulu brani italijanski Pro eko, koji je prošle sezone u finalu savladao Novi Beograd posle boljeg izvođenja peteraca.

Rival srpskog kluba u četvrtfinalu najverovatnije će biti Olimpijakos, a u sredu uveče će sve biti poznato posle poslednjih utakmica grupne faze.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Soro najavljuje završni turnir LŠ: Učestvuje osam vrhunskih ekipa

Izvor: B92, 24.Maj.2023

Direktor VK Novi Beograd Slobodan Soro bio je zadovoljan kako je proetkla generalna proba pred Fajnal-ejt Lige šampiona..."Smatram da je generalna proba bila uspešna. Najvažnije je da smo zabeležili pobedu, a potom i da je sve u organizacionom smislu funkionisalo kako je i planirano", rekao je direktor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.