Novi Beograd potopio Jadran u Ligi šampiona

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 22:40

Novi Beograd "potopio" Jadran u Ligi šampiona

Vaterpolisti Novog Beograda pobedom su startovali u Top 8 fazi Lige šampiona.

Novobeograđani su u prvom kolu A grupe druge faze elitnog takmičenja savladali Jadran iz Splita sa 15:11.

Ekipa trenera Živka Gocića u potpunosti je nadigrala goste iz Dalmacije.

Svojim prepoznatljivim ritmom već u prvoj četrvtini slomila je otpor rivala. Koliku nadmoć su Novobeograđani pokazali u ovom duelu svedoči podatak da je u ekipi Jadrana nastupilo čak osmorica reprezentativaca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hrvatske koji su na nedavnom Svetskom prvenstvu osvojili zlato, a na šampionatu Evrope srebrnu medalju.

Ipak, u ovom duelu Splićani su tokom čitavog meča bili u inferiornom položaju u odnosu na raspoloženog srpskog šampiona.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Alvaro Granados sa šest golova, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Filip Filipović, Vasilije Martinović i Angelos Vlahopulos. U redovima Jadrana istakao se Konstantin Harkov sa tri pogotka.

U drugom meču A grupe Pro Reko je bez problema kao gost nadigrao Marsej sa 15:8. U drugom kolu koje je na programu 19. marta Novi Beograd gostuje u Marseju, dok Jadran dočekuje Pro Reko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vaterpolisti Novog Beograda pobedom startovali u Top 8 fazi Lige šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2024

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su danas na startu Top 8 faze Lige šampiona ekipu Jadrana iz Splita rezultatom 15:11.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.