Nove informacije, ovo je razlog svađe Nejmara i Mbapea!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove informacije, ovo je razlog svađe Nejmara i Mbapea!

Real Madrid ozbiljno prati usijanu situaciju na "Parku Prinčeva".

Francuski velikan nije imao sezonu kakvu su priželjkivali.

Ponovo im je izmakla Liga šampiona, ovog puta su doživeli bolnu eliminaciju od strane Mančester junajteda, koji ruku na srce nije onaj Junajted već neko vreme.

Potom su šampioni Lige 1 zadobili i udarac u finalu kupa Francuske kada im je Ren posle penala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i preokreta priredio neočekivano iznenađenje.

Brazilac Nejmar je posle toga kritikovao zalaganje nekih mlađih igrača na terenu, na šta se našao prozvanim Kilijan Mbape koji je uzvratio. Francuz jeste dobio crveni karton u finalu, ali tek pred sam kraj drugog produžetka.

Kako stvari stoje dve glavne zvezde tima iz Pariza nisu u najboljim odnosima, mladi Francuz je već i ranije izjavljivao da želi veću odgovornost, da li u Parizu ili negde drugde videće. Izgleda da makar jednog od spomenuta dva igrača čeka odlazak iz Pariza.

Situaciju navodno pomno prati Real Madrid. Pik na Nejmara imaju još od dolaska iz Santosa u Barselonu, dok je Zidan u prošlosti izjavljivao da je Mbape pravi igrač za Real Madrid.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.