Nova sezone Lige šampiona će biti posebna!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sezone Lige šampiona će biti posebna!

Znate li koliko će se osvajača titule prvaka Evrope ove sezone takmičiti u Ligi šampiona?

Nova sezona u Ligi šampiona biće posebna za ljubitelje fudbala u Srbiji zbog same činjenice da ćemo posle duže pauze ponovo imati predstavnika.

Osim toga, u novoj sezoni videćemo čak 13 klubova koji su barem jednom u svojoj istoriji osvajali "ušati" pehar i to je podatak koji se izdvaja kao kuriozitet.

Pored redovnih učesnika elitnog takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su u prošlosti osvajali Kup šampiona ili Ligu šampiona ove sezone ćemo imati i neke koji su postili u prethodnom periodu.

U grupi klubova koji su osvajali elitno takmičenje nalaze se Real Madrid (13), Bajern Minhen (5), Liverpul (5), Barselona (5), Ajaks (4), Mančester junajted (3), Inter (3), Juventus (2), Benfika (2), Porto (2), PSV Ajndhoven (1), Borusija iz Dortmunda (1) i Crvena zvezda (1).

Kada se saberu sve titule navedenih klubova dolazimo do brojke od 47 trofeja, a činjenica je da nikada više osvajača evropske titule nije igralo u jednoj sezoni Lige šampiona.

Žreb za grupnu fazu je zakazan za 18 časova, ostanite uz nas da ga zajedno ispratimo i svedemo utiske.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.