Nova muka, evo šta je Klop priredio Markecu!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova muka, evo šta je Klop priredio Markecu!

Da li će ovako ostati? Najverovatnije hoće, a noćna mora bi mogla da završi tek u junu, ako ne ode iz kluba na zimu...

Dok su članovi prvog tima imali odmor tokom pauze, Marković je trenirao sa mladom ekipom i igrao prijateljski meč zatvorenog tipa protiv Kruv Aleksandre.

On je prekomandovan u tim do 23 godine, rezerve koje trenira Nil Kričli i kako sada stvari stoje, tamo će i ostati. Drugim rečima, neki engleski mediji su uvereni da za Lazara Markovića, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što nije registrovan za mečeve PL i Lige šampiona nema ni mesta u svlačionici prvog  tima.

Da li je u pitanju neka vrsta osvete zbog neodlaska u Anderleht, transfer je propao u poslednji čas, u Briselu tvrde da je želeo veći novac, dok je Srbin to demantovao i izjavio da to nije bio problem.

Bilo kako bilo, zaboravljeni Markec će verovatno do januaru biti sa omladincima i fudbalerima koji se oporavljaju od povreda u drugom timu, a onda kao jedino rešenje ostaje, ili da ode negde da igra fudbal na pozajmicu, ili da raskine ugovor sa Liverpulom šest meseci pre isteka.

Ali, jasno je i da ne postoji klub koji bi u januaru platio obeštećenje za igrača koji je van tima i kome ugovor ističe za šest meseci.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.