Norvežanin želi nastupe u Primeri, Real bi da ga vidi u Ligi šampiona!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norvežanin želi nastupe u Primeri, Real bi da ga vidi u Ligi šampiona!

Nekadašnje čudo od deteta će po svemu sudeći morati na novu pozajmicu.

Real Madrid pokušava da profitira od prodaje svojih igrača na sve strane, međutim jedan od onih na koje će se računati u budućnosti jeste Martin Odegard.

Sjajni Norvežanin iza sebe ima neverovatnu sezonu u Viteseu, našao je svoje mesto u najboljih 11 Eredivizije i tako privukao pažnju brojnih evropskih klubova.

Marka piše da su pred njim dve najozbiljnije ponude - Real Sosijedad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Bajer Leverkuzen.

"Kraljevsi klub" bi ga najradije pozajmio Nemcima sa kojima bi nastupio u Ligi šampiona, međutim želja samog fudbalera jeste da se oproba u Primeri.

Real je i ranije sarađivao sa Baskima, pa možda Sosijedad i uspe da odbrovolji Real kako bi doveo 20-godišnjeg vezistu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.