Nikolićev Videoton perfektan - 4/4, Šćepović srušio učesnika Lige šampiona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolićev Videoton perfektan - 4/4, Šćepović srušio učesnika Lige šampiona (VIDEO)

Bivši trener Partizana na pripremama sa novim klubom niže trijumfe, a ekipa nije primila ni gol

Ekipa Videotona pod srpskim trenerom Markom Nikolićem igra sjajno u pripremnom periodu. Mađarski vicešampion upisao je sve četiri pobede na pripremama u Austriji i to bez primljenog gola, a poslednja je došla protiv prošlosezonskog učesnika Lige šampiona, Rostova.

A strelac jedinog pogotka na utakmici koja je odigrana u austrijskom Štegerbahu bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nekadašnji napadač Partizana Marko Šćepović u 71. minutu. On je protivničku mrežu zatresao udarcem glavom, posle centaršuta sa desne strane.

Inače, prvu pobedu na pripremama Videoton je upisao protiv albanskog Skenderbega i tada je strelac za mađarsku ekipu bio Šćepović.

Dobru golgetersku formu ovaj fudbaler potvrdio je i u pobedi nad slovačkim Ružomberokom od 3:0. Tada je dao prvi pogodak, drugi je postigao Danko Lazović, dok je treći bio autogol.

Treću kontrolnu pobedu Nikolićeva ekipa ostvarila je protiv hrvatskog Intera iz Zaprešića, bilo je 2:0, a na ovoj utakmici srpski fudbaleri se nisu upisali u strelce.

Inače, meč sa Rostovom je za Videoton bio generalna proba pred kvalifikacije za Ligu Evopre. Mađarski klub će u prvom kolu za sedam dana igrati protiv malteškog Balzana.

“Ovo je bio naš najjači rival na pripremama. Rostov je prošle sezone igrao sa Mančester Junajtedom u nokaut fazi Lige Evrope. Srećan sam zbog rezultata, iako su uslovi za igru bili teški. Odigrali smo četiri meča, pobedili smo četiri puta i nismo primi gol. Naravno, moramo da poradimo na još nekim stvarima. Spremni smo za početak kvalifikacija za Ligu Evrope“, rekao je Nikolić za klupski sajt.

(FOTO: www.vidi.hu)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dok Partizan ''štuca'', Marko Nikolić ređa pobede sa Videotonom (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017

Pobeda za pobedom ekipe Videotona, i to protiv sasvim solidnih ekipa na pripremama...Marko Nikolić je ekspresno uspeo da nametne svoj stil rada u mađarskom vicešampionu, njegovi fudbaleri su to odlično prihvatili i rezultati se već vide, iako je još uvek u toku pripremni period...Ukupno četiri...

Nastavak na Sportske.net...

VIDEOTON: Evo kako se Marko Nikolić snalazi u novom klubu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017

Ekipa mađarskog Videotona pod vođstvom srpskog trenera Marka Nikolića igra sjajno u pripremnom periodu u Austriji.. . Mađarski vicešampion upisao je sve četiri pobede na pripremama u Austriji i to bez primljenog gola, a poslednja je došla protiv prošlosezonskog učesnika Lige šampiona, Rostova.. Meč...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.