Nikada nisam krio da sam veliki Zvezdaš

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 14:31

"Nikada nisam krio da sam veliki Zvezdaš"

Fudbaler Milana i reprezentacije BiH Rade Krunić, rekao je da bi voleo da u Ligi šampiona igra u istoj grupi sa Crvenom zvezdom.

Crvena zvezda je prva ekipa koja je obezbedila učešće u Ligi šampiona sledeće sezone dok Milan to još nije uradio.

Ali ako i dalje aktuelni šampioni Italije to urade, Krunić ima želju da igra u istoj grupi sa crveno-belima.

"Video sam da je Zvezda osvojila titulu i veleo bih da budemo sa njima u grupi. Uvek se obradujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kad treba da igram na Balkanu. Posebno na Marakani. NIkad nisam krio da sam navijač Zvezde. Sećam se, kao da je juče bilo kad je 2021. godine bio žreb za šesnestinu finala Lige Evrope. Bili smo u klubu na zajedničkom ručku i kad smo izvukli Zvezdu skočio sam od sreće. Tada zbog koroe nije bilo navijača na utakmicama, nadam se da bi sada bili puni San Siro i Marakana. Voleo bih da moji saigrači dožive Marakanu na pravi način", rekao je fudbaler Milana.

Milan će u ovoj sezoni Lige šampiona u polufinalu igrati protiv velikog rivala Intera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.