Nikad brže - Ronaldo nadmašio sebe

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad brže - Ronaldo nadmašio sebe

Nepuna tri minuta bila su potrebna Kristijanu Ronaldu da "načne" Juventus ali i da postavi novi individualni rekord.

Sjajno prvo poluvreme u Torinu priredili su nam fudbaleri Juventusa i Real Madrida, a gosti su na odmor otišli sa golom prednosti zahvaljujući Kristijanu Ronaldu.

Zvanično najbolji fudbaler sveta doveo je "Kraljevski klub" u prednost na isteku drugog minuta igre, a posle asistencije Marsela.

Portugalac je tako stigao do gola na desetoj uzastopnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici u Ligi šampiona i to je rekord o kojem smo već pisali.

U međuvremenu se ispostavilo da je gol koji je Ronaldo postigao u drugom minutu i 47. sekundi utakmice u Torinu bio najbrži pogodak koji je fudbaler Reala postigao u Ligi šampiona.

Na taj način Ronaldo je stigao do novog ličnog rekorda, a videćemo da li će do kraja večeri uspeti da postavi još koji.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo sam razbio Juventus, Bajern bolji od Sevilje

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2018

Fudbaleri Real Madrida maltene su prošli u polufinale, dok je Bajern napravio veliki korak već u prvim utakmicama u Ligi šampiona...Aktuelni šampion je sa 3:0 deklasirao Juventus u gostima i, uprkos tome što je u pitanju bila repriza prošlogodišnjeg finala, najviše zahvaljujući maestralnom Kristijanu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

(VIDEO) ZATEČEN! ŠOKIRAN! Ronaldo ovo nikada nije doživeo! Zvezda Reala otvorila dušu novinarima posle čarobne noći i priznao šta ga je ostavilo bez reči

Izvor: Kurir, 04.Apr.2018, 09:34

Najbolji fudbaler sveta i prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo priznao je da nije očekivao da će mu navijači Juventusa aplaudirati posle sjajnog gola "makazicama".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.