Nije buva - Ronaldo je vežbao makazice pred utakmicu (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije "buva" - Ronaldo je vežbao makazice pred utakmicu (video)

Postoji i 'corpus delicti' za ovu tvrdnju.

Spektakularan gol Kristijana Ronalda na utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Juventusa, pošto je "makazicama" uhvatio volej u momentu kada je lopta bila na 2.40 metara visine, nešto je o čemu će se još dugo pričati u krugovima fudbalskih fanatika širom sveta, a maločas je procurela još jedna informacija na tu temu.

Možda će nekome zvučati neverovatno, ali Kristijano Ronaldo je tokom zagrevanja uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča vežbao makazice.

Kao da je znao da će mu se ukazati prilika da ih uhvati na samom meču.

Imao je Portugalac dobar osećaj, ako ne verujete u ovu priču pogledajte video klip u prilogu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo, ko? Napadač Orašja izveo sjajne makazice (VIDEO)

Izvor: B92, 05.Apr.2018, 13:31

Napadač Orašja Antonio Vidović postigao je evrogol protiv Čapljine u Prvoj ligi BiH, samo dan kasnije posle pogotka Kristijana Ronalda u Ligi šampiona...Vidović, koji ima 28 godina, učestvovao je sa dva gola u pobedi 3:1, a jedan od njih biće prepričavan dugo u ovom kraju...Vidović je makazicama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.