Neugodan poraz Vojvodine pred Ligu šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2022, 20:31

Neugodan poraz Vojvodine pred Ligu šampiona

Nakon tačno 45 dana odbojkaši šampiona Srbije, Vojvodine NS Seme, odigrali su takmičarsku utakmicu na svom parketu u kojoj su posle četiri seta poraženi od finaliste kupa, odbojkaša Mladog radnika iz Požarevca.

Većina igrača Vojvodine je u poslednjih mesec dana preležala Kovid, zalečene su i povrede ( i dalje nedostaje samo Vilimanović), omogućen je maksimalni trenažni proces a kroz utakmice se trazi i forma i ritam koji je optimalan za zavrsetak sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na startu meča Vojvodina je igrala bolje pa je i stigla do seta ali u nastavku gosti dolaze do totalnog preokreta osvojivsi tri naredna za zasluzen trijumf u Novom Sadu.

Pokazali su odbojkaši iz Požarevca da nisu slučajno u finalu kupa a Domaći da su ipak u mislima već u Ligi šampiona u kojoj u sredu od 18 časova dočekuju ekipu Berlin Volejsa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Boškan posle poraza od Mladog radnika: Nema opravdanja za ovakav pristup

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2022, 08:28

Odbojkaši Vojvodine NS Seme izgubili su na svom parketu od Mladog radnika iz Požarevca sa 1:3 (25:19, 18:25, 20:25, 21:25) u 15. kolu Superlige.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.